Krajalnica hyundai fs 901

W zakładach i w polach domowych bardzo często występuje potrzeba pokrojenia czegoś w pełne, cienkie plastry. Traktuje to przede wszystkim wędlin, serów i pieczywa, jednak sprowadza się, że krajalnica jest wykorzystywana zarówno do własnych celów, na dowód do krojenia warzyw czy produktów, gdy musimy ich w struktury cienkich plasterków.

W relacji od tego, co pragnę kroić na krajalnicy, jest ona zaopatrzona w profesjonalne ostrze - gładkie lub ząbkowane. Ząbkowane dane jest do cięcia pieczywa, co pozwoli łatwo "wgryźć się" w jego strukturę i umożliwia równe kromki, nawet przy krojeniu miękkiego, świeżego pieczywa. Z kolei jeśli idzie o wędliny czy sery, zależy nam szczególnie na długich, równych plastrach, które wycina się szybko i bez dodatkowego wysiłku. Do owego kierunku używamy krajalnicy z dobrą, tylko bardzo wymagającą krawędzią, która idealnie radzi sobie z konkretnymi, jak a dużo trudnymi wędlinami i serami.

Krajalnica Maga 310p to oczywista maszyna do cięcia, polecana zwłaszcza do domów gastronomicznych też do sklepów. Jest powierzana przez producenta ze względu na naszą wysoką wytrzymałość oraz możliwość obsługi. Dzięki tym stronom każdy, po wstępnym szkoleniu z poziomu zaufania i higieny pracy, może rozpocząć do pozycji z krajalnicą i proponować naszym klientom wędliny lub sery pokrojone w konkretne plastry. Krajalnice dobrych firm zezwalają na szybkie uporanie się z pokrojeniem dużej sumy wędlin lub serów, przy niewielkim wkładzie produkcji oraz wielkości pracownika. Taka krajalnica w zakładzie pozwala znacznie zaoszczędzić czas, jaki niegdyś wykorzystywano na krojenie materiałów na plasterki. Dodatkowo, krajalnice dzięki regulowanemu zakresowi grubości plastra, pozwalają odkroić gruby, równy plaster, bądź pokroić wędlinę na cieniutkie, niemal przezroczyste plasterki, kiedy to stanowi wymuszane na model w wypadku szynek surowych, które jada się zdecydowanie w plasterkach grubości bibułki.