Krajalnica lozamet cena

Krajalnica do sera to urządzenie gastronomiczne używane także w fabrykach restauracyjnych jak również marketach spożywczych. W większości firmy przyjmują się na zakup urządzenia służącego do cięcia sera i wędlin. Należy zawsze mieć, że krajalnica do sera powinna mieć teflonowe ostrze zapobiegające przyklejaniu się plastrów sera do noża.

comarch cloud

Gdzie spotkamy krajalnicę?
Krajalnice stosowane w tematach gastronomicznych takich jak restauracje, firmy cateringowe, zakłady zbiorowego żywienia określają się wielu wyższą efektywnością niż urządzenia przeznaczone do lektury w interesie, gdzie wykorzystywane są sporadycznie do cięcia mniejszych ilości towarów. Wyjątkiem są hipermarkety, gdzie sery krojone są nie jedynie na życzenie klienta, ale również oferowane w sytuacji krojonej na obszarach samoobsługowych.

Krajalnice do sera
Krajalnica do sera powinna zapewniać prostotę i efektywność pracy dzięki dobrym nożom i umożliwiać krojenie grawitacyjne, podczas którego gotowe plasterki wykonują się w z głowy określonym miejscu. Jeżeli krojony produkt ma być wiązany w planie dalszej sprzedaży możemy ustawić ilość potrzebnych plastrów, która będzie odliczana przez urządzenie. Jest wówczas możliwość posiadana przez urządzenia automatyczne. Końcówkę produktu także możemy wygodnie kroić używając w obecnym obowiązku nasadkę dociskową dołączoną do dania. Zakres regulacji grubości krojonych plastrów wynosi od 0 do 28 mm. Wymiary ostrza wynoszą zwykle 250 do 300 mm. Szczególnie ważne istnieje te zapewnienie bezpieczeństwa pracy użytkownika oraz uniknięcie nadmiernego obciążenia pracownika, żebym nie powodować nadmiernego zmęczenia spowodowanego długim okresem obsługiwania urządzenia.
Krajalnice do sera w grupy zbudowane są z aluminium – czynniki będące relację z produktami żywnościowymi z eloksalowanego aluminium, a substancja z aluminium lakierowanego. Dzięki temuż są one mniejsze, ale jeszcze zapewniają użytkownikowi stabilność podczas pracy.