Program do zarzadzania utrzymaniem ruchu

System POS to projekt gastronomiczny do zarządzania każdego rodzaju obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe natomiast tymże całe.

Dla małych a cięższych lokali
POS bardzo świetnie sprawdza się w obsłudze zarówno małych lokali, kiedy oraz ciężkich sieci gastronomicznych. To pewne narzędzie, przystosowane do aktywności na każdej liczbie stanowisk POS. Projekt w przejrzysty sposób usprawni zarządzanie na konkretnych szczeblach menedżerskich, zapewniając dużą władzę nad każdym odcinkiem książce w klubie. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność ludzi w kuchni natomiast na sali, co przyśpieszy czas realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi i planowanie smacznego menu.

Zgodność z nowymi urządzeniami
Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma urządzeniami i systemami, które usprawnią życie każdego domu. Granie na dodatkowym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych czy te bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, działają na krótszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji.
Gładki i lekki sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników wchodząc na stok kosztów wdrożenia systemu.

Czerpanie z modułu zapewnia:
Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie wpisów do zamówień, zgoda z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie wiadomości o wartościach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp.
Przejrzystość: wgląd do rachunków, sprawy i saldo każdego stolika, grupowanie produktów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy widok na salę, spis akcesoriów do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, wiedze o zbyt dużym czasie obsługi stolika, itp.
Szybkość: robienie i zmiana zamówień, drukowanie bonów w środowisku przygotowania dań, duża zmiana zamówień, pasek produktów szybkiego wyboru, itp.
Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa innych form płatności.