Szkolenia gastro szef

Program Gastro SZEF prowadzi gospodarkę magazynową biura w oparciu o dokumenty magazynowe, a dodatkowo sprzedaż , jaka stała uruchomiona na znaczeniach kelnerskich.

Kontrola zużycia środków na bazie wprowadzonych kart kalkulacyjnych program robi odpowiednie rozchody składników dań, wylicza kalkulacje, marże, wsad do kotła, a dodatkowo zapotrzebowanie na drugie składniki. Informacje pomysłu są podstawą rejestracji materiałowej w wartościach nabycia oraz gastronomicznych, i z automatyczną dekretacją do właściwych programów finansowo-księgowych.
Zgodność z urządzeniami fiskalnymi
Wysyłanie wiadomości z kasami jest dwukierunkowe. Z jakiejś strony GASTRO SZEF doprowadza do walut informacje o składnikach, grupach towarowych, kelnerach; z dodatkowej części uzyskuje z walut dane o sprzedaży wykonanych potraw, obrocie syntetycznym każdej kasy a wszystkiego kelnera. Dzięki takiemu rozwiązaniu kasy fiskalne po początkowym zaprogramowaniu przez serwis, nie zmuszają obsługi do żadnych umiejętności programowania, gdyż całość przekazywania informacji realizowana jest poprzez program Gastro.
Dokładne analizy i raporty
Użycie innowacyjnej metodzie OLAP umożliwia budowanie własnych analiz w jakimkolwiek przekroju. Analizy mogą wspierać tę pracę kierownictwa np. zdadzą na pytanie jak wygląda nowa promocja, jak działać w działaniu decyzji, jakie tworzą cel strategiczny przez urządzenie w odszukiwaniu nowych trendów rynkowych oraz skuteczniejszy wgląd w wyniki wcześniej podejmowanych zadań.
Gastro pewno żyć zastosowane i dostosowane w kilku lokalach. Właściciel w biurze może centralnie zarządzać siecią barów czy restauracji. System Gastro jest skalowalny. Kluczowym elementem dużemu jest pierwszy program Gastro SZEF, który przez łącza internetowe,ma możliwość wysłania informacji pomiędzy lokalnymi zaopatrzonymi w porządek.
W relacji od organizacji możliwa jest całościowa centralizacja wprowadzanych informacji, jak i zdecydowanie w jednych lokalach. Niezależnie z tego, wychodzą z niego do lokali informacje o wyborze, jakim mogą posiadać kasy fiskalne, o organizacji lokalu, o wynegocjowanych cenach kupna i sprzedaży.