Woda w ekranie dotykowym

http://www.polkas.pl/Pl/produkt/kasa_fiskalna_novitus_nano_e/

GASTRO POS jest programem, który powoduje na szybką i intuicyjną sprzedaż, opracowaną w mało ruchach poprzez ekran dotykowy. Jako bardzo atrakcyjny plan na targu gastronomicznym zajmuje się wielkim uznaniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa uczestniczy w działalności kelnerom natomiast tym samym ułatwia szkolenie nowych pracowników.

Dzięki bardzo prostej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje drogich i czasochłonnych szkoleń, a bardzo prymitywna forma użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, zintegrowana z wysoką paletą funkcji, bardzo dużo sprawdzi się w nie właśnie w niewielkim, pojedynczym lokalu, lecz i w budowy gastronomicznej.

Indywidualne dobranie funkcji Dzięki bardzo dużo pracom oraz modułom GASTRO POS jest niezmiernie podatnym systemem, jaki zdobędziemy na placu. W relacje od profilu lokalu, czy istnieje ostatnie bar, pub, a nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, które będą najidealniejsze dla Twoich potrzeb.

Bezpieczeństwo Logowanie się swoich gości do programu poprzez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca czy za pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring zarówno jego czasu pracy jak również owocu jaki tworzy. W relacji od miejsca, można także ustalić widok opcji tak, żebym stanowił on dostosowany do uprawnień danej osoby, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż oraz wystawianie faktur, pracodawca ma wstęp do każdych możliwości. GASTRO POS pozwala ograniczyć straty lokalu i zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia również obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć; dopasowanie ekranu do jednych potrzeb; kontrola rachunków oraz zamówień; przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania; obrazowa prezentacja sali; rozliczenia kelnera w wszystkim etapie; zapisywanie czasu pracy; brak trudności w modyfikowaniu potraw; zgodność z kuchnią; sprawdzanie zamówień i rachunków; elastyczne kształtowanie cen; kontrola ustalanych rabatów; zgodność z systemami hotelowymi i narzędziami do zadań specjalnych.